FAQ

FAQ

Her har vi samlet de mest vanlige spørmålene vi får på Polynova Nissen. Dette for å hjelpe deg å finne svarene raskere. Skulle du ikke finne svaret, er du alltid velkommen å ta kontakt med oss.

Vi selger våre produkter gjennom forhandlere rundt om i Norge og Sverige. Her kan du se et antall forhandlere som du kan henvende deg til: https://polynovanissen.no/forhandler/finn-en-forhandler/

I følge loven har de selskap som produserer, importerer eller selger forpakninger, et produsentansvar som innebærer at det vi tilfører på det svenske markedet, må også tas vare på gjennom resirkulering. Disse avgifter er til for å finansiere næringslivets løsning på et bra gjenvinningssystem. Avgiftene er obligatoriske og like for alle.

På lagervarer har vi normalt 5 dagers leveransetid. På kundetilpassede / kundeunike produkter, kan det ta fra 6-15 dager avhengig på produkt og design.

På vår nettside kan du laste hjem vårt Normpack-sertifikat som gjelder for de produktene vi angir som godkjente for kontakt med mat. Dette finner du under Sertifikat.

Vi har et sikkerhetsblad for polyethylen som du kan laste hjem fra vår nettside. Dette finner du under Sertifikat.

Ta kontakt med vår kundesupport eller din ansvarige selgere innen åtte dager etter at du har mottatt varen, så registrerer de reklamasjonen. Prøver ønskes som regel i avtale med kundesupport/ansvarlig selgere. Om varen har blitt skadet under transport, skal også reklamasjon gjøres til sjåføren som noterer det på fraktbrevet. Så snart reklamasjonen er godkjent, så emitterer vi en kreditnota eller sender en erstattningsvare etter avtale.

Kontak din ansvarlige selgere eller vår kundesupport, så forsøker vi å finne den beste løsningen for akkurat deres behov.

Polynova Nissen forespråker produkter produsert av gjenvunnet plast da gjenvinning og resirkulering av plas gynner vårt miljø. Vi bruker ordet REG eller Miljø i benevnelsen av disse artikler som er innen produktgruppene folie og sekker. Polynova Nissen har også et biologisk nedbrytbart / komposterbart sortiment av poser og sekker under varemerket PolyNATURE.

Ta gjerne kontakt med vår kundesupport på + 46 8 449 29 85 så hjelper de deg.

Sertifikat