Miljø

Miljø

Visste du at de Nordiske landene sammen med Tyskland, er verdensledende på gjenvinning av de plastprodukter som vi bruker?

Vi på Polynova Nissen strebar etter at utelukkende jobbe med produkter som har en lav miljöbelastning. Hoveddelen av våre plastprodukter tilvirkes av råvaren polyetylen (PE). Vi stötter FTI – Förpacknings- och tidningsinsamlingen – söm gjör en veldig viktig jobb med å se til at det Svenske folket er bevisste om at det ikke er plasten som forurenser – det er mennesket. Med informasjon og utdannelse, kan vi läre oss en hel del om plastgjenvinning.

Vår film visar hvordan prosessen för återvinning av plastförpackningar går till. Videon är mycket utbildande och enligt FTI är plast ett bra material som kan återvinnas flera gånger. Hur många förklaras i filmen. Tack till FTI för lånet av filmen.

Miljøvennlig Polyetylen

Polyetylen er et 100% organisk material som er meget energieffektivt å produsere. Takket være plasten sin lette vekt, reduseres også miljøbelastningen på transport og lagerstyring . Et polyetylen-produkt kan resirkuleres mange ganger før den til slutt går til forbrenning i et kraftanlegg. Ved forbrenning bidrar polyetylenplast, med sitt høye og meget rene energi, at den nødvendige temperatur er oppnådd og andre brennstoffer , så som dieselolje , behøver ikke tilsettes. De eneste biproduktene ved forbrenning av polyetylen plast, er karbondioksyd og vann.

polynature

Polynova Nissen arbeider kontinuerlig med å tilby alternative produkter som beskytter miljøet.

Vi streber hele tiden etter å kunne tilby alternative produkter som beskytter miljøet

En stor del av Polynova Nissens sortiment, produseres av 100% gjenvunnen råvare, og vi tilbyr produkter som er produsert etter Zero Carbon Footprint-metoden. Hold utkikk etter våre biologiske gjennvinningsbare produkter under varemerket PolyNature™.

Les vår miljø policy her >

Sertifikat