Bedriftspresentasjon

Bedriftspresentasjon

Polynova Nissen står for meget god service og høy kvalitet gjellende både produkter og tjenester. Med over 40 års erfaring i plastindustrien, har vi utviklet en solid kunnskap i å finne de beste løsningene for dere og deres kunders bedrifter.


Klikk på kartet for en oversikt over Polynova Nissens kontor og logistikksenter i Norden, Europa, USA og Asia. Med over 40 års bransjerfarenhet har vi utviklet en solid kunnskap i å finne de beste løsningene for dere og deres kunders bedrifter.

Global Virksomhet

Polynova Nissen samarbeider med de beste leverandørene i verden. Kombinasjonen av mange og de bester kontaktforbindelsene og en liten organisasjon, gir oss store fordeler som overblikk og nærhet. Våre lave overheadkostnader og en fleksibel lagerbeholdning, gir oss muligheter å tillby både raske leveranser og gunstige priser.

Våre produkter finnes overalt: i handelen, industrien, byggebransjen, offentlig sektor og i hjemmet. Vi har et bredt sortiment på lager, noe som betyr korte leveringstider for en stor del av våre produkter. Vi tilbyr ikke bare et standardsortiment, men hjelper deg gjerne med å utvikle kundetilpassede spesialprodukter. Som kunde får du dessuten ta del av vårt tilbud om markeds- og salgstøttetjenester.

Erfaring fra plastindustrien og plastemballasje

Som et av Sverige’s ledende selskaper innen platsemballasje, har vi etablert både bred og dyp kunnskap om plastindustrien og plastemballasje.
Gjennom å være åpne og lytte til våre kunders behov, har vi skapt en professjonell organisasjon som hjelper til med gode råd ved både mindre og større inkjøp. Dette i kombinasjon med en nysgjerrighet for kundens virksomhet, resulterer i en dypere relasjon og skaper nye samarbeid.

Vi stiller høye krav

Vi stiller høye kvalitets- og milj ø krav på alla prosesser i vår virksomhet og er ISO-sertifisert etter 9001 og 14001. Les mer om vårt miljøkrav »

Sertifikat