Vår historie

Vår historie

HISTORIE

Polynova Nissen AB ble grunnlagt gjennom en fusjon av selskapene Polynova Nordic AB og R W Nissen AB.

R W Nissen AB

R W Nissen AB som ble grunnlagt i 1946 i Stockholm, spesialiserte seg i begynnelsen på salg av drivhus av plast og vanningsanlegg for jordbruket. I slutten av 50-tallet, begynte selskapet også selge plastfilm for byggeindustrien og forskjellige slag produkter innen emballasje. Under 70- og 80 tallet, utviklet selskapet med stor fremgang, også andre produkter blant annet strekkfilmmaskiner som ble paterntert og solgt til flere land.

nissen

Polynova Nordic AB

I 1975 ble Polynova Nordic AB grunnlagt av tre tidigliger ansatte hos R W Nissen AB. Selskapet spesialiserte seg vesentlig på import av produkter innen emballasje av polyetylen fra Finland, Japan og Kina. Målsettningen var fra begynnelsen å profilere seg innen plastindustrien med et bredt sortiment av poser, sekker og plastfilm.

Polynova Nissen AB

I 1999 besluttet Polynova Nordic AB og R W Nissen å gå sammen. Dette skjedde året etter gjennom en fusionering og Polynova Nissen AB ble dannet. Selskapet med hovedkontor i Stockholm, har i dag et stor distribsjonsnettverk som generelt omfatter nord Europa og Nordamerika.

I 2007 blev datterselskapet Polynova Nissen Inc grunnlagt i USA som nå er veletablert på den Nordamerikanske markedet, og har stor potensial for tilvekst.

I 2009 åpnet Polynova Nissen AB også et inkjøpskontor i Shenzhen, Kina med lokal personale på plass for å komme nærmere markedet og få en mer effektiv kontroll på leveransen.

Med vårt velutiviklede globale nettverk av produksjonspartnere og vår lange erfaring fra bransjen, strever vi etter å være rett partner å møte akkurat deres behov av løsninger innen emballasje – alt fra en og samme bedrift.

Sertifikat